Компютъра праща по един и същи начин сигнал към бобината и тя произвежда искра и разпределението между цилидрите става с кабелите, не съм сигурен обаче дали няма пауза между запалването на двете свещи (малка/голяма).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Да не натискаш спирачкатахъхъхъ ако омеква е помпата на пидала ама щом става корав ??? Такова животно съм нямал за 7 год. с моята
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеДа не натискаш спирачкатахъхъхъ ако омеква е помпата на пидала ама щом става корав ??? Такова животно съм нямал за 7 год. с моята
. Да става камък и като смъкне малко оборотите се оправя. Чудих се дали има общо със сервото на спирачките, освен това близкото минало преди 2-3 години със документ (сервизна история) имам сменени двете помпи на съединитела, във форумен сервиз В**тотрейд.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеВероятно по същата причина, поради която при автомобилите с жила на съединителя се късат жилата. Втвърдена диафрагма на притискателният диск.
След смяната на съединителя ми трябваха 2-3 дни да свикна с тоя ляв педал, имах чувството че въобще го няма.
Comment
-
Дайте идея, защо ми се потят прозорците толкова много. През задните нищо не се вижда. И не се отпотяват без значение топло, студено пуснато да духа. Смених филтър на купето и се оправи малко. Сутрин както седна в колата и започват да се запотяват възможно ли е по прозорците да има нещо полепнало. Другото, което усетих е въздуха от парното е тежък и влажен.
Comment
-
Слаба черта им е. Не че не изпуска от никъде, просто не е измислена добре.
Без мокри стелки, нов и сух филтър на купето и чисти джамове. Другото е MAX DEFROST, но с 4 човека без да пърдят или оригват, зимата винаги се запотяват (или дъжд).
Comment
-
При мен има резултат когато преди да я паркирам вечер оставя клапите към краката ... ако ги оставя към прозорците на сутринта се е изпотилаsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Comment
-
Лично аз не съм пробвал ама един авер всяка зима си купува и е доволен ... аз просто си пускам парното :Дsigpic
Comment
-
За намаляване на влагата в купето, гледах клип в който се използва обикновен чорап и се пълни със кристали за котешка тоалетна... смешно ми стана първоначално но има логика.
Чорапа позволява на въздуха да контактува с кристалите, те пък от своя страна са хидроскопични
Comment
Comment